Cognac

Varenummer (SKU): MS-tekst-cognac-00145
Kategorier: , ,

Cognac

DKK 79,00DKK 1.499,00

Denne plakat er til alle dem som elsker Cognac.

Vil du give en personlig gave, som handler om spiritus, så er dette den perfekte gave både til andre men også hvis du vil forkæle dig selv.

Plakaten indeholde en masse tekster som beskriver cognac. Hvor det kommer fra, ting som man kan sanse, fordele ved at drikke denne spiritus og meget andet.

Ryd
  • Description
  • Anmeldelser (0)

Denne plakat er til alle dem som elsker Cognac. Vil du give en personlig gave, som handler om spiritus, så er dette den perfekte gave både til andre, men også hvis du vil forkæle dig selv. Plakaten indeholde en masse tekster, som beskriver cognac. Hvor det kommer fra, ting som man kan sanse, fordelene ved at drikke denne spiritus og meget andet.

Denne fransk drik, kan fås i mange forskellige prisklasser, i mange forskellige smags variationer og forskellige aldre. Nogle elsker den, mens andre ikke er særlig glade for denne drik, men kender du en hvor disse fransk gyldne dråber er det bedst han eller hun ved, så køb denne tekstplakat til dem.

Dette produkt ville være god at give til fars dag, fødselsdag eller muligvis som værts gave.

Plakaten kan fås i mange størrelser og på forskellige materialer.

I denne serie af spiritus plakater findes der også andre bl.a. Cognac igennem dagen, Gin, Gin er for de seje, Gin er som et forhold, kvinder er som øl, rom, whisky er som et plaster

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cognac”