Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Undervisning i web

Undervisning i web – Find ud hvad det er for en verden du er på vej ind i

Skal du have en ny hjemmeside ? Vi du selv lave en ny hjemmeside eller webshop ? Ved du ikke helt hvor du skal starte, så kan jeg hjælpe.

Man kan næsten ikke eksistere uden en hjemmeside eller webshop hvis man vil have kunder. Spørgsmålet ligge ofte i hvor meget der er brug for? Jeg hører fra mange kunder om sælgere, der altid prøver at sælge dem den store pakke, hvor de i virkeligheden har brug for den lille. Jeg ser også kunder som er startet forkert op på deres hjemmeside eller webshop projekt og derved bliver fanget hos en udbyder, fordi det er for dyrt og for tidskrævende at skifte.

Jeg har igennem tiden arbejdet med gratis CMS, købe CMS og har arbejdet for de firmaer som sælger hjemmesider og webshops, hvor de opkræver månedlig betaling og en gang imellem en masse bindinger og ekstra omkostninger. Dog giver disse firma er tryghed, da kunderne ikke selv skal tænke på noget.

Hvis du tænker på at starte en hjemmeside, få en snak med mig og hør hvad det er for en verden du er ved at gå ind i, med gode og dårlige ting.

Vil du lave hjemmesiden selv, så få et kickstart med en af mine undervisningspakker.

Du kan se hvad jeg tilbyde herunder ? Ikke noget der matcher dine behov, så kontakt mig og jeg laver et kursus specielt til dig.

CMS system joomla og wordpress

Noget du kan bruge ?

Jeg vil gerne have en hjemmeside hvordan gør jeg ? samtale og kursus fra Wolfdesign
hvad skal du vide inden du laver en webshop - hjælp til du får startet rigtig
Start up Wordpress hjemmeside - kursus fra Wolfdesign
Start up Wordpress webshop - kursus fra Wolfdesign