Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Godt at vide

Alle indsamler data om dig online og det gør jeg også….

Er du vant til at færdes på nettet, så ved du godt at alle hjemmesider og webshops indsamler data omkring dig og din færden på hjemmesiderne. Selvom du godt ved det, så kan der være forskel på hvad disse data bliver brugt til. Derfor vil jeg anbefale dig at læse disse to sider, så du ved hvilke data jeg har på dig, når du har besøgt og eller købt noget på min hjemmeside.

Under privatlivspolitik kan du læse hvordan jeg behandler og passer på dine data og under handelsbetingelser kan du læse om regler for handel på min webshop, returret, levering, betaling med mere…

 

CMS system joomla og wordpress

Læs mere her

Privatlivspolitik fra Wolfdesign - Jeg passer på dine dataer
betingelser for fotografering og undervisning hos wolfdesign
Handelsbetingelser for wolfdesign