Whisky

Varenummer (SKU): MS-Tekst-Whisky-00149
Kategorier: , ,

Whisky

DKK 79,00DKK 1.499,00

Denne plakat er til alle dem som elsker whisky. Vil du give en personlig gave, som handler om spiritus, så er dette den perfekte gave både til andre men også hvis du vil forkæle dig selv. Plakaten indeholde  tekster, som beskriver whisky. Hvor det kommer fra, ting som man kan sanse og smage, fordele ved at drikke denne spiritus og meget andet.

Giv den som gave til en som elsker denne spiritus… Eller måske til dig selv

Ryd
  • Description
  • Anmeldelser (0)

Denne plakat er til alle dem som elsker whisky. Vil du give en personlig gave, som handler om spiritus, så er dette den perfekte gave både til andre, men også hvis du vil forkæle dig selv. Plakaten indeholder tekster, som beskriver whisky. Hvor det kommer fra, ting som man kan sanse og smage, fordele ved at drikke denne spiritus og meget andet.

Denne drik er blevet en stor ting herhjemme, med store messer, masser af webshops der sælger de gyldne dråber ofte fra Skotland, men også fra Japan og ikke mindst fra Danmark. Kender du en som elsker denne drik, så giv ham eller hende denne tekstplakat.

Dette produkt ville være god at give til fars dag, fødselsdag eller muligvis som værts gave.

Plakaten kan fås i mange størrelser og på forskellige materialer.

I denne serie af spiritus plakater findes der også andre bl.a. water of life, whisky og kærlighedkvinder er som øl,whisky er som et plaster, cognac igennem dagen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Whisky”