Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Eye tracking – Hvordan virker det ?

Eyetracking – Hvordan kan det hjælpe mig ?

Måske kender du slet ikke til ordet eyetracking, men prøv at tænke lidt over dette her: Hvilke farver bliver du straks tiltrukket af på en hjemmeside ? Bliver du ledt rundt på hjemmesiden alt efter hvor personerne på billederne kigger hen ?

Svaret er ja

Det sker ubevidst at vi tiltrækkes af specifikke farver alt efter hvad vi kigger efter. f.eks. hvis der er et gult område, så forventer vi at det har noget med udsalg at gøre. Det er bevist at alt efter hvilken vej en reklame person på billedet kigger, så vil vores øjne også gå i den retning og specielt hvis det er børn.

Nu tænker du sikkert hvordan kan jeg bruge det. Tænk på det når du bygger din forside op, hvor vil du have dine kunder hen, er der noget specielt du vil have solgt,så kan denne teknik bruges.

Synes du dette lyder interessant, så tag dette kursus hvor jeg hjælper dig med din hjemmeside og kommer med specifikke ideer hvordan du kan bruge det.

Pris: 895 kr.

Undervisningen tager 2 timer. Inden undervisning har vi en samtale enten på e-mail eller telefon, hvor jeg skal høre lidt om virksomheden og hvad I har brug for og vi snakker om det praktiske i forbindelse med undervisningen.

Eyetracking hvordan virker det på en hjemmeside

Se også…

Hjemmeside design - kurser og undervisning fra wolfdesign
webkommunikation - undervisning go kurser fra wolfdesign
CRO - opnår maksimal brugervenlighed for din hjemmeside eller webshop
Jeg vil gerne have en hjemmeside hvordan gør jeg ? samtale og kursus fra Wolfdesign