Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

CMS Wordpress – Hjælp til din hjemmeside

CMS WordPress – Hjælp til din hjemmeside – 3 timer

CMS systemer er det mest brugte i dag, når der skal laves hjemmeside.
Hos Wolfdesign arbejder jeg med WordPress. Synes du det er en jungle, hvordan man installerer et CMS system?, hvordan virker menuerne?, hvordan virker siderne?, hvordan installerer man plugins?, er der genveje?
Rigtig mange af disse spørgsmål kan opstå, når man selv vil lave sin egen hjemmeside.
Nogle gange oplever jeg mennesker, som i deres opbygningsfase bruger 6-7 gange så lang tid på at få deres hjemmeside eller webshop op og stå, og som med en lille smule vejledning kunne have gjort det meget hurtigere.
Jeg har stor respekt for de mennesker, der gerne selv vil lære at lave hjemmesider, men nogle gange kan lidt købt hjælp, have stor betydning.
Denne undervisning bliver specielt lavet til dig, i den situation som du eller din virksomhed står i. Det har ingen betydning hvor langt I er i fasen med jeres hjemmeside.
Det I får er 3 timer, hvor jeg tager udgangspunkt i jeres problemstilling, hvor vi arbejder med jeres hjemmeside og jeg forklarer om CMS systemet, templaten og giver tip og tricks til hvordan I kan komme videre.

Pris:  1395 kr. inkl. kørsel

Inden undervisningen skal jeg have adgang til systemet, så jeg kan lære jeres system at kende, og give jer de råd I har brug for. Ligeledes vil vi have en snak på e-mail eller telefon omkring jeres ønsker og behov.
CMS system joomla og wordpress

Måske ville du også være interesseret i…

cms system hjælp til din wordpress webshop fra Wolfdesign
kurser og undervisning i web fra Wolfdesign
Hjemmesider og webshops - Få dem lavet hos Wolfdesign
vedligholdeses aftaler på din hjemmesider og shops kan du få hos wolfdesign