Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Hvad kan du ? – Samtale om dine kompetencer

Mangler du hjælp til at finde ud af hvad du kan byde ind med på arbejdsmarkedet ? – Så få hjælp her

At være arbejdsløs i Danmark er ikke altid lige nemt. Der er mange ting man skal, krav man skal overholde til både fagforening og A-kasse og ofte mødes man af det ene afslag efter det andet.

Jeg har selv været i denne situation og ved hvordan det er at være jobsøgende, også over en længere periode, inden jeg valgte at blive selvstændig.

Mangler du hjælp til at finde ud af hvem du er og hvad du kan, eller mangler du bare en at tale med om det at være arbejdsløs, som ikke er familie eller venner. Så kunne dette være noget for dig.

Under den første session, som tager 2 timer, snakker vi om dig som person og hvad du selv synes du har af arbejdsfaglige kompetencer og jeg vil komme med mine input til hvad jeg også ser og give dig gode råd til hvordan du muligvis kan komme videre.

Dette koster 595 kr.

Nogle gange har mine kunder brug for at komme igen, men det er langt fra alle og de efterfølgende samtaler koster 275 kr.

Synes du dette kunne være noget for dig, så kontakt mig og vi tager en snak om det. Hvor mødet skal foregå aftales inden første møde.

hvad kan du - samtale om dine kompetancer - hjælp til din jobsøgning hos Wolfdesign

Se også…

hjælp til jobnet - få hjælp ved wolfdesign
jobsøgning - få en professionel gennemgang af din ansøgning og cv