Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Få fotograferet dit dyr i dit hjem

Få fotograferet dit dyr i dit hjem

Få fotograferet dit dyr i dit hjem hos wolfdesignI dag betyder vores dyr meget for os og vi ser dem som en del af familien. Ligesom vi fotograferer vores børn, så er der også mange, der gerne vil have fotograferet deres dyr. Man har mulighed for at tage dyrene med i et studio og få dem fotograferet, men det er jo ikke dyrenes normale omgivelser.

Her tilbyder jeg en mulighed for, at dit dyr kan blive fotograferet i de hjemlige omgivelser hvor dit dyr føler sig tryg og man kan få dets indre personlighed ud. Om det er indendørs i hjemmet, i haven eller på et naturområde, er noget man aftaler med fotografen. De dyr som jeg kan fotografere er

 • Hund
 • Kat
 • Heste
 • Fugle
 • Gnavere

Nogle dyr kan være vanskeligere at fotografere end andre og derfor kan det være svært at sige hvor lang tid fotosessionen bliver. Men ofte kan jeg på 1-2 timer få det perfekte billede i kassen. Ved nogle af dyrene kan det være nødvendigt at lave små pauser.

Inden fotosessionen er der blevet aftalt med ejeren hvordan fotograferingen skal foregå. Ofte anbefaler jeg at fotograferingen skal foregå der, hvor dyret har det bedst, om det er i en hundeskov, en mark hvor dyret er vant til at være eller en have og jeg forsøger at bruge mindst muligt udstyr for ikke at stresse dyret unødigt, for det giver meget sjældent gode billeder. Hvis du er i tvivl så kan du læse vores anbefalinger til fotosessions herunder.

Foto pakken indeholder:

 • Samtale med ejeren om fotooptagelsen
 • Fotosession på 1-2 timer
 • Kørsel på 70 km fra mit firma (ved længere kørsel kommer der tillæg)
 • Redigering af billeder
 • 10 færdige billeder på en cd
 • 1 plakat i størrelse 40×50
Pris: 1895 kr. inklusiv moms

Ved hunde

Vælg et område som hunden elsker at være i. Muligvis et sted hvor hunden har gode muligheder for at bevæge sig.

Hvis billederne skal være mere rolige så vælg et sted hvor hunden normalt elsker at ligge og kan være afslappet.

Der er også mulighed for at ejer og hund kan være sammen på billederne.

Er det en jagthund kan man også lave fotosessionen ved en jagt.

Ved katte  

Katte kan være svære at fotografere og ofte skal man være på dupperne og de bedste udtryk kommer ofte når man mindst venter det.

Ofte har vi gode erfaringer med fotografering indenfor, men billeder udenfor er også klart en mulighed da det viser kattens naturlige bevægelser og udtryk.

Ved fotografering udenfor er der den mulighed for at katten går sin vej og kan være svær at få tilbage, men det kommer meget an på kattens personlighed. Dette aftales nærmere med fotografen.

Ved heste

Heste er nogle store pragtfulde dyr og man har mange muligheder. Tænk på hvad udtryk du ønsker din hest skal have på billederne og om du skal være med på billederne.

Skal det være stillestående billeder eller skal hesten være i bevægelse. Hvis hesten skal være i bevægelse og fri har vi gode erfaringer med en stor åben mark.

Skal du være med kan du overveje om fotosessionen muligvis skal være i skoven, på stranden eller hvis I har favorit disciplin. Der er mange muligheder.

Ved fugle

Fugle kan være alt fra kanariefugle, papegøjer, duer og ørne eller falke.

Vi har igennem tiden fotograferet mange ørne og falke med deres falkonér, men hvis man som privat person gerne vil have sin fugl fotograferet, er der andre muligheder med semiclose eller close up fotos inden døre.

Ved gnavere

Gnavere er jo oftest dyr, som man ikke kan have løbende frit omkring uden der er en form for indhegning.

Derfor anbefaler vi til denne fotosession, at man laver en midlertidig større indhegning som man kan bruge til fotosessionen, hvor det er muligt for fotografen at ligge og sidde i.

Hvis der er tale om en kanin, som går til kaninhop vil der være mulighed for at dette kan udnyttes.

Fotografering ved udstillinger og stævner

Hvis du deltager i konkurrence med dine dyr og du gerne vil have taget billeder der, er dette også en mulighed. Der vil vi bede dig om at kontakte os på mail: fotograf@wolfdesign.dk, for at aftale nærmere og få en pris.

 

Salgsbilleder af dyr

Er du avler? eller skal du have solgt dine dyr og vil du gerne have professionelle billeder til salgsmaterialet, så kan Wolfdesign hjælpe. Jeg har mange års erfaring med fotografering af forskellige dyr og laver billeder der kan sælge.

Ligeledes kan jeg hjælpe med opsætning af salgsmateriale og hvis nødvendigt hjælpe dig med hvilke medier du kan sælge din dyr på. Hvis der er tale om gentagende aftale så er der mulighed for rabat.

Kontakt mig og få en snak

Du kunne måske også være interesseret i…

Få tegnet dit dyr hos Wolfdesign
få tegnet dit smykkedesign hos Wolfdesign
naturfotografering