Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Redigering af dine virksomhedsbilleder

Redigering af dine virksomhedsbilleder

Har du en webshop eller anden type virksomhed, hvor du skal bruge mange billeder og ikke har lyst til at bruge en fotograf, men tage billederne selv. Kunne du godt bruge noget hjælp til redigering i et professionel program, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg oplever ofte at mange, specielt små virksomheder, som har startet en webshop selv tager billeder, ofte af økonomiske årsager. Mange får dog ikke det professionelle udtryk, som de er ude efter.

Her kan jeg hjælpe dig på 2 måder

  1. Jeg kan give dig et kursus på en halv dag eller en hel dag alt efter hvad du har brug for, hvor jeg kan lære dig at tage gode billeder, med det kamera som du har til rådighed. Vil du købe nyt udstyr, kan jeg også hjælpe med vejledning
  • Pris for en halv dag: 1495 kr. inkl. moms
  • Pris for en hel dag: 2595 kr. inkl. moms

 

  1. Jeg kan redigere dine billeder. Det foregår på den måde, at du sender dine billeder til mig og indenfor 2 hverdage får du sendt dine billeder retur i redigeret tilstand med et professionelt udtryk. Ved mange billeder kan det tage længere tid. Prisen for dette er mellem 15 – 60 kr. inkl. moms pr. stk. alt efter hvor mange billeder det drejer sig om og om det er en gentagende aftale.

 

Vil du vide mere om dette, er du meget velkommen til at skrive til mig på kontakt@wolfdesign.dk og få en snak.

Redigering af dine billeder hos Wolfdesign

Du kunne måske også være interesseret i…

kurser i photoshop
Banner til hjemmesider og webshops
redigering og restaurering af din gamle billeder - næsten som ny igen
kurser og undervisning i design og kommunikation fra Wolfdesign