Gin

Varenummer (SKU): MS-tekst-gin-00147
Kategorier: , ,

Gin

DKK 79,00DKK 1.499,00

Denne plakat er til alle dem som elsker gin.

Vil du give en personlig gave, som handler om spiritus, så er dette den perfekte gave både til andre men også hvis du vil forkæle dig selv.

Plakaten indeholde en masse tekster som beskriver gin. Hvor det kommer fra, ting som man kan sanse og smage, fordele ved at drikke denne spiritus og meget andet.

Ryd
  • Description
  • Anmeldelser (0)

Denne plakat er til alle dem som elsker gin. Vil du give en personlig gave, som handler om spiritus, så er dette den perfekte gave både til andre, men også hvis du vil forkæle dig selv. Plakaten indeholde en masse tekster, som beskriver gin. Hvor det kommer fra, ting som man kan sanse og smage, fordele ved at drikke denne spiritus og meget andet.

Denne drik smager ikke kun af enebær, som mange tror. Den findes i mange forskellige variationer og fungerer ligeså godt on the rocks, som i en drink.

Disse gennemsigtige dråber kommer mere og mere frem herhjemme og mange begynder at elsker denne gennemsigtige drik… Kender du en der gør, så giv ham  eller hende denne gave.

Dette produkt ville være god at give til fars dag, fødselsdag eller muligvis som værts gave.

Plakaten kan fås i mange størrelser og på forskellige materialer.

I denne serie af spiritus plakater findes der også andre bl.a. Gin er for de seje, Gin er som et forhold, kvinder er som øl, rom, whisky er som et plaster, cognac igennem dagen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gin”