Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Om mig og mit arbejde

Det er dig og dit firma eller opgave, der kommer først

Jeg har igennem tiden arbejdet sammen med mange forskellige mennesker i forskellige brancher, som har forskellige behov.

Jeg ser det som min opgave at forsøge at sætte mig i jeres sted og se hvad der kan gøres for at gøre jeres forretning bedre og helst inden for en budget ramme, som ikke får jeres firma til at gå konkurs.

Jeg forsøger, så vidt muligt, at have en så ærlig og klar kommunikation som mulig. Derfor er det vigtigt for mig,at vi fra begge parter arbejder med gensidig respekt.

Som hovedregel arbejder jeg med at alt hvad der koster over 1000 kr. inkl. moms skal godkendes af kunden på skrift, mindre opgaver kan sagtens aftales mundtligt. Dette er for at sikre begge parter, så regningen ikke løber løbsk. Du kan læse mere om hvordan jeg arbejder og hvad jeg prioriterer under “Sådan arbejder jeg

Ved både fotografering og undervisning er der god mulighed for at jeg kan komme hjem til dig.

Ved større opgaver over 10.000 kr. er der mulighed for at få delt regningen op i mindre bidder, alt efter regningens størrelse. Dette er for at sikre at mine kunder, nye som gamle, stadigvæk kommer med opgaver selvom corona krisen kradser. Vi er nødt til at få hjulene i gang hvis vi alle skal overleve.

Maria Autzen Schiøtz ejer og webdesigner hos Wolfdesign

Du kan læse mere om de forskellige emner her

Sådan arbejder jeg - wolfdesign samarbejdspartner
jeg tilbyder hjemmeundervisning - it for ældre webkurser grafik kurser med mere
afbetalingsaftale hos wolfdesign