Rom

Varenummer (SKU): MS-tekst-rom-00173
Kategorier: , ,

Rom

DKK 79,00DKK 1.499,00

Denne herlige drik, som er piraternes foretrukne, er blevet et stort hit herhjemme og bliver dyrket ligeså meget som whisky. Er du selv rom drikker eller kender du en som elsker denne alkohol, så gør dem glad med denne plakat.  Plakaten indeholde en masse tekster, som beskriver rom. Hvor det kommer fra, ting som man kan sanse og smage, fordele ved at drikke denne spiritus og meget andet.

Giv den som gave til en som elsker denne spiritus… Eller måske til dig selv

Ryd
  • Description
  • Anmeldelser (0)

Denne plakat er til alle dem som elsker rom. Vil du give en personlig gave, som handler om spiritus, så er dette den perfekte gave både til andre, men også hvis du vil forkæle dig selv. Plakaten indeholde en masse tekster, som beskriver rom. Hvor det kommer fra, ting som man kan sanse og smage, fordele ved at drikke denne spiritus og meget andet.

Denne herlige drik, som er piraternes foretrukne, er blevet et stort hit herhjemme og bliver dyrket ligeså meget som whisky. Er du selv rom drikker eller kender du en som elsker denne alkohol, så gør dem glad med denne plakat.

Dette produkt ville være god at give til fars dag, fødselsdag eller muligvis som værts gave.

Plakaten kan fås i mange størrelser og på forskellige materialer.

I denne serie af spiritus plakater findes der også andre bl.a. vin, vin er som venskab, øl, whisky og kærlighed, portvin,whisky er som et plaster, cognac igennem dagen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rom”