Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Lad mig klare din online markedsføring

Online markedsføring tager tid… Lad mig tage mig af det og så kan du tage dig af din virksomhed…

Når man har en virksomhed, så kan man ikke komme uden om de sociale medier og Google. Det kommer ofte bag på mange hvor meget der egentlig skal til, for at opretholde kundernes interesse på både Facebook, Instagram, Youtube med mere.

Som hovedregel skal man regne med at man minimum skal bruge 1-2 timer i ugen pr. social medie man er tilkoblet. Det kan blive til mange timer på en måned.

Derfor er der nogle virksomheder, som vælger at lade mig lave alle deres opslag på de sociale medier og styre deres annoncering både på Facebook, Instagram og Google.

Jeg anbefaler at vi holder et møde, og efterfølgende laver vi en markedsføringsplan, baseret ud fra dine ønsker. Så ved jeg hvilke opslag der skal laves hvornår og vi snakker om grafisk udtryk med mere.

På denne måde får du mere overskud til din virksomhed og til de sjovere ting.

få din markedsføring lavet hos Wolfdesign

Se hvordan jeg kan hjælpe dig…

Få lavet en markedsføringsplan - få overblikket fra wolfdesign
sociale medier aftale få en til at holde øje med din hjemmeside