Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Jeg tilbyder hjemmeundervisning

Jeg kommer ud til dig – hvis du ønsker det

I forbindelse med undervisning er der rigtig mange, der gerne vil have undervisningen på deres egen computer, da det ofte gør det nemmere for dem at lære tingene. Derfor er det også muligt at IT, foto eller anden type undervisning kan foregå hjemme ved dig.

Det jeg gerne skal vide er hvilke programmer du har til undervisningen, hvilken computer du har, samt styresystem. For så er det nemmere for mig at tilpasse undervisningen til dit brug.

Ved undervisning i fotografering, der har jeg også mulighed for at komme hjem til dig, specielt hvis du har mere fotoudstyr derhjemme, som gerne skal bruges i undervisningen.Hvis det er ren teori eller undervisning i brug af kameraet, så kan det være en fordel at komme på min adresse, da jeg med storskærm kan lave en mere visuel teori undervisning.

Ved fotografering af virksomheder, dyr eller mennesker kommer jeg selvfølgelig også ud.

Alt kørsel over 40 km (tur/retur) bliver beregnet med en takst på 1,5 kr. pr kørt kilometer, med mindre andet er opgivet.

hjemmeundervisning hos wolfdesign

Se også…

Sådan arbejder jeg - wolfdesign samarbejdspartner
afbetalingsaftale hos wolfdesign