Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Banner og billeder til sociale medier

Sociale medier er en del af vores liv om vi vil det eller ej.

Når man har en virksomhed, så kan man ikke komme udenom de sociale medier. Det er der man kan skaffe mange kunder, hvis man ved hvordan man skal gøre. Mange af de medier, som bliver brugt af danskerne er Facebook, Twitter, Instagram specielt de seneste år og så Youtube. Der finder også mange andre sociale platforme, men nogle af dem blive mere brugt på et internationalt plan.

Hvordan er det nu lige med billleder til de sociale medier. Facebook har en ting den gerne vil have, Instagram vil gerne have billederne på en anden måde og youtube en helt tredje for at man opnår den bedste effekt. Kravene ændrer sig hele tiden og det bliver du nødt til at respektere, hvis du skal have maksimalt udnyttelse af det.

Lyder det som en ordentlig mundfuld ? Så kan du få hjælp af mig.

Jeg har i mange år lavet banner og facebook opslag for mange af mine kunder, så de var sikker på de kom regelmæssig og var som de forskellige platforme ønskede dem.

Ofte er det en god ide at lave en rød tråd imellem hvad du trækker frem på din hjemmeside og hvad du trækker frem på de sociale medier, så kunderne hurtigt kan finde det du ønsker.  Knapper kan hjælpe med dette, det kan du læse mere om her.

Lyder dette som noget der kunne være interessant for dig, så kontakt mig og vi kan få en snak om det.

Banner og billeder til de sociale medier

Andet der måske kunne have interesse…

Banner til hjemmesider og webshops
få speciallavet knapper lavet til din hjemmeside eller shops
Få lavet dit pr produkter hos Wolfdesign
Vi tilbyder fotografering og billedredigering