Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Banner til hjemmesider og webshops

Få mig til at lave din bannere på webshoppen og få tid til andre ting. 

For at have en succesfuld hjemmeside eller webshop, så bliver man nødt til lave lidt ændringer en gang imellem for at gøre den attraktiv for kunder og ikke mindste for google.

Vi ved at billeder fortæller mere end med ord og derfor er det vigtigt med nogle gode bannere, som er grafisk flot sat op og præsenterer dine produkter bedst muligt. Denne opgave kan for nogle tage lang tid og derfor skulle du måske overveje om jeg kunne hjælpe dig.

Jeg tager 200 kr. eksklusiv moms pr banner jeg skal lave og 100 kr. ekstra hvis det også skal laves til sociale medier. Hvis du skal have lavet flere eller vil have en fast aftale, så kan vi sagtens lave en aftale om mængderabat.

Du bestemmer indhold og så finder vi ud af fællesskab hvordan bannerne skal designes, så de passer til dit brand. Lad mig tage mig af det grafiske og så har du tid til de vigtigere ting i din virksomhed.

 

En hjemmeside eller webshop skal holdes attraktiv for besøgende og for google….

Jeg oplever mange, der tror at når de har fået lavet hjemmesiden, så kan man bare “glemme” den og så sørger den for reklamen. Desværre hænger det ikke sådan samme.

Når en hjemmeside bliver lavet og den kommer frem på Google, så er den jo ny og spændende og vil altid ligge først . Hvis man ikke gør noget, vil konkurrenternes hjemmesider overhale din i søgningen.

 

Vær aktiv

For at en hjemmeside skal være attraktiv i Google så skal den gerne virke aktiv. Der kommer lidt nyt indhold en gang imellem, forskellige artikler, ny tekst og service bliver trukket frem på forsiden alt efter sæson.

Det er ikke alle hjemmeside man kan gøre lige meget med, for det skal også være relevant.

En god måde at få hjemmeside til at se aktiv ud er at lave lidt nye bannere til forsiden og undersiderne en gang imellem. Ved hjemmesider som mekanikere, tømrer, gartner, flyttemænd, der anbefaler jeg en gang i kvartalet, hvis det giver mening ellers hvert halve år.

Har man en webshop så kræver der ofte lidt mere for at få webshoppen til at være aktiv.

At have en webshop er en kamp om pladserne og derfor skal man forny sig hurtigt og ofte og vise det sidste nye til kunderne hele tiden.

Ved nogle webshops kan det være nødvendigt at ændre banner, kampagner, banner på undersider op til 2 gange i ugen, men ved andre kan man nøjes med 1 eller 2 gang i måneden. Det kommer helt an på dit kunde grundlag.

Bannerne kan laves med foto, illustration eller en blanding af begge og de kan laves så de er tilpasset til din hjemmeside. Jeg skal ikke have lavet din hjemmeside for at tilbyde denne service.

Lyder alt dette, som noget du gerne vil vide mere om, så kontakt mig og vi kan få en uforpligtende snak.

banner til hjemmesider og webshops faa demlavet hos Wolfdesign

Andre ting der måske kunne være interessante for dig…

banner og billeder til sociale medier
få speciallavet knapper lavet til din hjemmeside eller shops
Grafisk produkt pakker fra Wolfdesign - alt hvad du behøver
Vi tilbyder fotografering og billedredigering