Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

IT hjælp til private

Det er ikke kun virksomheder der kan få min hjælp

Jeg ved, fordi jeg har efterspørgsel på det, at der er mange private som gerne vil have noget mere viden omkring computere eller IT generelt.

Jeg hører også, at man godt kan finde kurser, som kan opfylde disse behov, men ofte bliver de aflyst fordi der er for få tilmeldte.

Jeg kører kurser også selvom der kun er en person. Er man flere bliver det selvfølgelig billigere pr person, men jeg har ikke noget mindste antal. Dog anbefaler jeg at I max. er 6 personer, sådan at jeg har god tid til jer alle.

Jeg laver kurser, som er beregnet til dine behov og kan kurset klares hurtigere end der er aftalt, så er der selvfølgelig rabat. Jeg kan også lave kurser der strækker sig over flere gange med forskellige emner. Til det bliver der udregnet en special pris.

Herunder kan du se nogle af de kurser jeg tilbyder.

CMS system joomla og wordpress

Kurser til private…

sådan bruger du en computer - få hjælp til dine computer færdighedeerr
Sådan rydder du din computer op - få en effekttiv
sådan bruger du office pakken eller open source skrift program
Sådan bruger du de sociale medier korrekt - tænk på hvad du ligger op
It hjælp for seniorer - få den hjælp du har brug for