Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Kort

Kort med fede designs

Synes du heller ikke du kan finde nogle kort, som passer til den lejlighed du skal fejre..?

Vil du gerne have noget specielt som dine gæster ikke har set før ?

Så få dem special lavet hos Wolfdesign.

Skal du have fest og mangler du en invitation?. I dag kan det være svært at finde den helt rigtige invitation til fest. For butikkerne har ikke længere det helt store udvalg og normalt, hvis man skal have lavet en speciel invitation, så er det ofte dyrt.

Hos Wolfdesign mener jeg ikke, det behøver at være så dyrt at få lavet noget til specielle lejligheder. Jeg forsøger at holde mine priser nede og give dig grafik i topkvalitet.

Jeg kan lave mange forskellige designs alt efter hvad du ønsker og til alle lejligheder. Jo flere invitationer, bordkort og så videre du skal bruge jo billigere bliver produkterne.

Jeg kan lave mange forskellige former for invitationer

  • Rene fotoinvitationer med skrift
  • Kombineret fotoinvitation med illustrationer
  • Rene illustrations invitationer

Invitationer til fødselsdag

Fødselsdage

Denne ene dag om året, som er ens egen, din fødselsdag. Er du typen, der vil fejre den med manér?

Invitationen er det første, som sætter tonen for den kommende fest, om du har et barn der fylder år eller du selv bliver 20, 30 eller måske endda 50 eller 70 år, så fortjener du en flot invitation. Ofte kan det være svært og finde den rigtige invitation til lejligheden, som også siger noget om dig som person.

Barnedåb

Barnedåb

Dit barn er kommet til verden, din lille guldklump, som nu står overfor sin første store fest i livet, skal det fejres på en speciel måde, så brug lidt ekstra tid og penge på at få lavet en invitation som markerer denne specielle lejlighed.

Invitationerne bliver lavet efter jeres ønsker, i farve tema med eller uden billeder, illustration.. Det er helt op til jer.

Vi kan også lave matchende bordkort hvis dette ønskes, det er kun fantasien der sætter grænserne.

Skal du holde konfirmation ?

Konfirmation

Et barns sidste skridt inden det bliver voksen. I dag gør rigtig mange meget ud af konfirmationen og så er det synd invitationerne ikke altid passer til det store arbejde, man ellers har lagt i festen.

Hos Wolfdesign laver vi invitationen, så de passer til  konfirmanden og jeg kan også hjælpe med andre områder, som kan gøre festen fuldendt.

Mange konfirmander ønsker sig i dag penge, husk at henvise jeres gæster til Wolfdesign hvis de mangler et kort til konfirmanden.

Invitationer til bryllup

Bryllup

Bryllupstiden er en dejlig tid, som man skal nyde, man skal til at starte på et nyt kapitel i sit liv. Invitationen er det første, som dine bryllupsgæster modtager og lægger linjen for resten af brylluppet og det er første gang man fortæller på skrift om sin glæde, derfor skal denne invitation være speciel.

Jeg mener en bryllupsinvitation skal vise kærligheden og parrets specifikke karakterer. Derfor har jeg ingen faste designs i denne type invitationer, men jeg håber I er blevet inspireret og at I vil kontakte mig, så vi sammen kan lave jeres bryllupsinvitation til jeres specielle dag.

Jubilæum

Jubilæum

Jubilæum…. Man har f.eks. været på en arbejdsplads i mange år og det vil man gerne fejre med sine kolleger og så får man brug for invitationer. Invitationer til en sådan begivenhed skal have et professionelt udtryk, men også et personligt udtryk.

Du kunne måske også være interesseret i…

Få lavet dit pr produkter hos Wolfdesign
Få tegnet dit dyr hos Wolfdesign
få tegnet dit smykkedesign hos Wolfdesign