Portvin

Varenummer (SKU): MS-Tekst-Portvin-00148
Kategorier: , ,

Portvin

DKK 79,00DKK 1.499,00

Denne plakat er til alle dem som elsker portvin. Vil du give en personlig gave, som handler om spiritus, så er dette den perfekte gave både til andre men også hvis du vil forkæle dig selv. Plakaten indeholde en masse tekster som beskriver portvin. Hvor det kommer fra, ting som man kan sanse og smage, fordele ved at drikke denne spiritus og meget andet.

Giv den som gave til en som elsker denne spiritus… Eller måske til dig selv

Ryd
  • Description
  • Anmeldelser (0)

Denne plakat er til alle dem som elsker portvin. Vil du give en personlig gave, som handler om spiritus, så er dette den perfekte gave både til andre, men også hvis du vil forkæle dig selv. Plakaten indeholde en masse tekster, som beskriver portvin. Hvor det kommer fra, ting som man kan sanse og smage, fordele ved at drikke denne spiritus og meget andet.

Portvin er noget som man enten elsker eller helst går udenom. Denne drik laves på solmodne druer og findes i mange forskellige versioner indenfor smag, farve og duft og har ofte noter af frugt eller nødder. Kender du en som elsker denne drik, så giv ham eller hende denne tekstplakat.

Dette produkt ville være god at give til fars dag, fødselsdag eller muligvis som værts gave.

Plakaten kan fås i mange størrelser og på forskellige materialer.

I denne serie af spiritus plakater findes der også andre bl.a. vin, vin er som venskab, water of life, whisky og kærlighed, whisky er som et plaster, cognac igennem dagen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Portvin”