Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Sådan arbejder jeg

Sådan arbejder jeg… Din tryghed for at arbejdet passer til dig og dine behov.

Igennem de sidste mange år har jeg arbejdet med mange forskellige mennesker: ledige, store virksomheder, små virksomheder og de har alle forskellige behov.

Derfor forsøger jeg så vidt muligt at tilpasse mine ydelser til den kunde jeg arbejder med, der er jo ingen grund til at han eller hun skal betale for noget som de ikke har brug for.

For mig har det ingen betydning om jeg skal hjælpe en privat eller en virksomhed og alle opgaver bliver taget lige seriøst. Om det gælder en invitation til en fødselsdag eller om det er en gigantisk webshop, så er alle opgaver lige vigtige.

Jeg forsøger at have en så ærlig og klar kommunikation som mulig. Derfor er det vigtigt for mig, at begge parter har en gensidig respekt for hinandens arbejde og ønsker.

Som hovedregel arbejder jeg med at alt hvad der koster over 1000 kr. inkl. moms skal godkendes af kunden på skrift, mindre opgaver kan sagtens aftales mundtligt. Dette er for at sikre begge parter, så regningen ikke løber løbsk.

Jeg ser frem til at modtage opgaver fra dig og har du en opgave, som jeg ikke nævner her på hjemmesiden, så skriv til mig og lad os se om vi kan lave det sammen.

Maria Autzen Schiøtz ejer og webdesigner hos Wolfdesign

Se også…

jeg tilbyder hjemmeundervisning - it for ældre webkurser grafik kurser med mere
afbetalingsaftale hos wolfdesign