Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Markedsføring

Markedsføring – Man kan næsten ikke komme udenom det…

Har du en virksomhed eller webshop, så ved du også, at der er mange der laver noget der ligner dit arbejde eller helt den samme ydelse. Det sker også at man er i branche, hvor man ikke er ret mange og i så fald behøver man ikke at gøre så meget ud af markedsføring, der kan en god SEO, hjælpe en godt på vej.

Den bedste og billigste markedsføring er mund til mund metoden og det virker rigtig godt på nogle områder, men på andre er det ikke nok.

Jeg kan tilbyde hjælp indenfor forskellige områder af markedsføring. Tracking af kunder og salg, google, markedsføring på de sociale medier så som facebook, instagram og youtube.

Synes du det er svært at finde ud hvilken markedsføring du har brug for, så kan vi altid lave et møde og finde ud af det sammen.

Ved du hvilke platforme du skal benytte i din markedsføring, men oplever du ligesom mange andre virksomheder, at der ikke er noget struktur i din markedsføring, at du måske er for sent ude med dine kampagner osv., så få overblikket med en markedsføringsplan, hvor vi planlægger måned for måned hvad skal markedsføres og ønsker du det, kan jeg også opsætte budgetter og mål.

Herunder kan du se alt hvad jeg kan tilbyde.

kurser og undervisning i markedsføring fra Wolfdesign
Markedsføring af din hjemmeside og undervisning fra Wolfdesign
Få lavet en markedsføringsplan - få overblikket fra wolfdesign
Google kurser og undervisning fra Wolfdesign
Google analytics kurser og undervisning fra Wolfdesign
Sociale medier
Hjælp med facebook for virksomheder
Hjælp til virksomheder med Instagram
Hjælp til youtube for virksomheder fra Wolfdesign