Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

CMS system – Hjælp til din webshop

CMS WordPress – Hjælp til din webshop – 4 timer

Gratis CMS systemer er det mest brugte i dag, når der skal laves webshops, som skal holdes indenfor et lavt budget. Hos Wolfdesign arbejder jeg med WordPress.

 

Synes du det er en jungle, hvordan man installerer et CMS system?, hvordan virker menuerne? hvordan virker siderne? hvordan installerer man plugins? Er der genveje? Hvad regler er der når man skal lave en webshop ? Hvordan kobler man betaling og fragt på shoppen ?

 

Rigtig mange af disse spørgsmål kan opstå, når man vil lave sin egen webshop.
Nogle gange oplever jeg mennesker, som i deres opbygningsfase bruger 6-7 gange så lang tid på at få deres webshop op og stå, og som med en lille smule vejledning kunne have gjort det meget hurtigere.

 

Jeg har stor respekt for de mennesker, der gerne selv vil lære at lave webshop , men nogle gange kan lidt købt hjælp, betyde rigtig meget og spare dig for en masse tid.

 

Denne undervisning bliver specielt lavet til dig, i den situation som du eller din virksomhed står i. Det har ingen betydning hvor langt I er i fasen med jeres webshop.

 

Det I får er 4 timer, hvor jeg tager udgangspunkt i jeres problemstilling, hvor vi arbejder med jeres webshop og jeg forklarer om CMS systemet, templaten og giver tip og tricks til hvordan I kan komme videre.

Pris:  1695 kr. inkl. moms og kørsel

Inden undervisningen skal jeg have adgang til systemet, så jeg kan lære jeres system at kende, og give jer de råd I har brug for. Ligeledes vil vi have en snak på e-mail eller telefon omkring jeres ønsker og behov.
banner til hjemmesider og webshops faa demlavet hos Wolfdesign

Du kunne måske også være interesseret i…

cms system hjælp til din wordpress hjemmeside fra Wolfdesign
Start up wordpress webshop undervisning fra Wolfdesign
Få lavet en webshop hos wolfdesign
vedligholdeses aftaler på din hjemmesider og shops kan du få hos wolfdesign