Øl

Varenummer (SKU): MS-tekst-oel-00150
Kategorier: , ,

Øl

DKK 79,00DKK 1.499,00

Denne plakat er til alle dem som elsker øl. Vil du give en personlig gave, som handler om spiritus, så er dette den perfekte gave både til andre men også hvis du vil forkæle dig selv.

Plakaten indeholde en masse tekster som beskriver øl. Hvor det kommer fra, ting som man kan sanse, fordele ved at drikke denne spiritus og meget andet.

Ryd
  • Description
  • Anmeldelser (0)

Denne plakat er til alle dem som elsker øl. Vil du give en personlig gave, som handler om spiritus, så er dette den perfekte gave både til andre, men også hvis du vil forkæle dig selv. Plakaten indeholde en masse tekster, som beskriver øl. Hvor det kommer fra, ting som man kan sanse, fordele ved at drikke denne spiritus og meget andet.

Denne drik er en af danskernes foretrukne. Den er ofte med os på frokostbordet, til rejsegilde eller når vi bare skal hygge os. Denne drik fås i mange forskellige variationer fra den lyse pilsner og til den mørke stout.

Dette produkt ville være god at give til fars dag, fødselsdag eller muligvis som værts gave.

Plakaten kan fås i mange størrelser og på forskellige materialer.

I denne serie af spiritus plakater findes der også andre bl.a. kvinder er som øl, rom, water of life, whisky og kærlighed, portvin,whisky er som et plaster, cognac igennem dagen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Øl”