Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Hvorfor hedder firmaet Wolfdesign ?

Hvorfor hedder firmaet Wolfdesign ?

Det er faktisk et  rigtig godt spørgsmål. Normalt hedder ens firma noget med ens efternavn, initialer, eller hvad man arbejder med.

Jeg har altid set mig selv lidt som en ulv. Jeg er god til at arbejde alene, men jeg kan også arbejde i teams. Jeg tillærer mig de færdigheder, som jeg har brug for og er nysgerrig af natur. Jeg er en person, der ikke gerne vil ses, men jeg vil meget gerne hjælpe andre frem. Men er det nødvendigt, så har jeg ikke noget problem med at være centrum. Alt dette er noget som kendetegner ulvens måde at være på og derfor synes jeg også det var nærliggende at firmaet skulle hedde det. Men ulvedesign lød måske lidt sjovt, derfor blev det den engelske version.

Design ligger jo lige til højrebenet. Hvis du har kigget lidt rundt på min hjemmeside, så kan du se at jeg har et stort udbud af forskellige ting som jeg kan tilbyde og meget af det indeholder en eller anden form for design.

Derfor Wolfdesign