Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Glemmer du din hjemmeside, så glemmer Google dig

Glemmer du din hjemmeside, så glemmer Google dig

Dette er et almindelig problem, som jeg oplever meget ofte når jeg snakker med kunder, der har haft en hjemmeside i mange år.

Hvis jeg spørger potentielle kunder, hvor ofte de får gjort noget ved at deres hjemmeside, så er svaret ofte “jeg fik den bare lavet dengang og så er der ikke gjort noget siden”.

Jeg kan sagtens forstå, at man som ikke IT nørd, ikke kan se nødvendigheden af at man skal rette rundt på hjemmesiden. Problemet med dette er bare, at Google med tiden vil se hjemmesiden som ikke aktiv. Det betyder derfor, at hjemmesiden vil blive vist mindre og mindre i Google søgninger.

Da næsten alle har en hjemmeside i dag, og hvis dine konkurrenters er mere aktive end din, så vil deres hjemmesider med tiden blive vist før din i en søgning også selvom din hjemmeside var bedst fra starten. Hvis man retter lidt rundt på indholdet, laver nye billeder, laver nye artikler om det, der rører sig eller laver et galleri, så vil Google se din hjemmeside som aktiv.

Hvis du er mekaniker, tømrer, gartner, bybud eller har en anden profession, hvor der ikke sker så meget, så er det vigtigt at man stadig holder hjemmesiden aktiv.

Ofte kan lidt omrokering hver anden eller tredje måned være nok, for at hjemmesiden ses som aktiv. Det er vigtigt at det indhold, som man flytter rundt på også giver mening. Man skal ikke bare gøre det, for at gøre det.

Jeg kan sagtens forstå hvis folk tænker om dette virkelig er nødvendigt, men hvis du vil have en sund hjemmeside, som folk besøger og derved skaffer dig kunder, så er svaret “JA det er nødvendigt”.