Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Samarbejde med MFD Consulting

Wolfdesign har nu et tæt samarbejde med MFD Consulting ApS

Det gør at vi nu kan tilbyde dig en bredere vifte af ydelser, så du ikke behøver flere firmaer tilkoblet til et projekt. Det giver dig en stærk enhed med forskellige kompetencer, som du kan drage nytte af i din virksomhed.

Lidt om MFD Consulting ApS

Manden bag MFD Consulting ApS er Matthias Høeg Fuglsang-Damgaard. Han har i mere end 8 år arbejdet med specialudvikling af software til mange forskellige kunder herunder IKEA og Danmarks Radio. Herudover har han også stor viden om at forretningsudvikle og skabe nye produkter.

Matthias er en mand med stort gåpåmod og står ikke tilbage for en udfordring og udfordrer gerne kunderne på hvilke behov de egentlig har brug for.

Matthias har specialiseret sig i programmeringssproget C#, og udvikler i frameworket Asp.Net Core. Desuden kan han også programmere i Visual Basic, Python og Javascript.

Du kan se mere om hvad MFD Consulting laver her

samarbejde mellem wolfdesign og MFD consulting APS

SAMARBEJDSPARTNERE

Sammen med MFD Consulting ApS

tilbyder vi nu også

speciallavet programmer og komponenter i samarbejde med MFD consulting APS
Specialudviklet software

Matthias har specialiseret sig i programmeringssproget C#, og udvikler i frameworket Asp.Net Core. Desuden kan han også programmere i Visual Basic, Python og Javascript.

icon umbraco i samarbejde med MFD consulting APS
Special bygget hjemmesider i Umbraco

Umbraco giver mulighed for at kombinere et lækkert CMS med specialbygget software i en samlet løsning.

apps udvikling til mobiler i samarbejde med MFD consulting APS
Apps til smartphones

Apps giver mulighed for at give kundernes en anden oplevelse end traditionel hjemmeside kan levere. Send pushbeskeder til kunderne og hold dem hele tiden opdateret på det seneste nye.

icon drift og support i samarbejde med MFD consulting APS
Drift og support

Når software er bygget skal det vedligeholdes. Vi hjælper med at holde den opdateret og sikre at den hele tiden er med på moden.