Ringgade 38, 6500 Vojens
+45 22184029

Jeg ville hellere have du får hjælp for tidligt end for sent

Jeg vil hellere have du tager fat i mig og får hjælp inden det er for sent, end at min timeløn får dig til at vente til det måske er for sent.

Du undrer dig måske over, at mine priser er meget lave i forhold til min kollegers. Det er fordi jeg ,så vidt muligt, forsøger at holde mine omkostninger nede, så du kan få IT hjælp til en god og billig pris.

Er jeg billig fordi jeg ikke kan det samme som de andre ?

Svaret til dette er nej. Jeg har uddannelse som multimedie designer, samt grafisk baggrund og jeg har arbejdet indenfor dette felt i over 10 år, så min erfaring er ligeså god som mine kollegers.

Herudover har jeg i mange år undervist ledige i basis IT, web design og udvikling og mange andre spændende emner.

Det var her jeg i første omgang blev bekendt med problemet, at man gerne ville have hjælp med  IT, men man lod være når man skulle betale mellem 1200-1400 kr. i timen.

Der var for nogle år siden også samme problematik med dyrlæger. At folk kom for sent med deres kæledyr og ofte skulle de aflives, fordi deres ejere ikke havde råd til at lade dyrlægen kigge på dem i tide.

Det er en lidt sjov sammenligning, men det kan være det samme med ens hjemmeside eller webshop.

Derfor opfordrer jeg til, at løber du ind i et problem, om det er med din computer, hjemmeside eller webshop, så søg hjælp i tide og kom videre. Det er bedre end at lade det trække ud, forsøge selv og måske bruge hele dage, så det i sidste ende bliver dyrere end at få mig til at hjælpe i en time.